Velkommen til Folkelab

Vores nye website er også optimeret til smartphone og tablets

Intro billede

Folkelab Aarhus

Folkelab er netop åbnet i det nye mediehus i Aarhus, Dokk1. Kom ned og nyd den gode atmosfære, vær’ kreativ, prøv de nyeste innovations værktøjer og vær en del af fællesskabet.


Nyheder


Nye innovationsredskaber

Skrevet Onsdag den 6. marts 2013 af Folkelab

Adobepakken er nu blevet sat til rådighed, så I kan komme ned i Folkelab og frit benytte hvad Adobe har at byde på. Manual til de forskellige værktøjer i programmerne udleveres ved ankomst til stedet. I Adobepakken kan især nævnes:

  • Photoshop
  • Illustrator

Til dig som føler dig kreativ, og ønsker at give din indre kunstner løse tøjler. I disse programmer er det kun fantasien der sætter grænser – så kom ned i Folkelab og se hvor kreativ du, og andre er!

  • Dream Weaver
  • Flash Professional

Specielt disse programmer egner sig især til dig som i forvejen har forstand for programmering – men alle er velkomne til at forsøge sig med koderne. Kom ned og begynd at lave en hjemmeside eller et spil.


Nye printere i Folkelab

Skrevet Tirsdag den 5. marts 2013 af Folkelab

Brother DCP-9045CDN er navnet på de printere vi netop nu har fået installeret i Folkelab. Kom ned og se hvordan disse printere udskiller sig fra alle andre!

For eksempel er Brothers printer udstyret med en dupleksfunktion, der er noget ud over det sædvanlige. Denne avancerede version kan blandt andet sortere og skalere siderne, så et A5-hæfte kan udskrives direkte.

Denne solide printer har, mildt sagt, meget godt at byde på: flot udskriftskvalitet, høj hastighed og en god scanner. Brugerfladen er på dansk, og den avancerede dupleksfunktion kan være nyttig. Så snyd ikke dig selv – kom ned i Folkelab og se dem med egne øjne!